WhatsApp Mesaj Silme Özellliği Geldi..Yanlışlıkla Atılan Mesajlara Son. - Vektörel Çizim İndir,Vektörel Logo İndir,Kartvizit,Davetiye

Güncel Yayınlar

Post Top Ad

2 Kasım 2017 Perşembe

WhatsApp Mesaj Silme Özellliği Geldi..Yanlışlıkla Atılan Mesajlara Son.

WhatsApp'a gelen son güncellemeyle mesaj silme özelliği geldi.Kendi telefonunuzdan silme zaten mevcuttu ama bu sistemde karşıdaki kişinin de telefonundan silinebiliyor.




Bunca zaman yanlışlıkla yanlış kişiye bir mesaj gönderdik ve anında gönderme işlemini durdurmak için umutsuz bir girişimle interneti kapatmaya çalıştık... Ancak şimdi WhatsApp içinde çok fazla endişelenmenize gerek yok .

Neyse ki WhatsApp şimdi bu soruna bir çözüm buldu ve mesajları özel ve grup sohbetlerinden silmenizi sağlayan bir güncelleme getirdi.

Öncedende WhatsApp sohbetindeki iletilerinizi silebilme ihtimaliniz vardı, ancak bu, diğer insanların hesaplarında yok olmazdı, bu nedenle utanç verici yazım hatalarınız vb sohbet pencerelerinde sonsuza kadar görünürdü.

Öncelikle Bilmeniz Gerekenler:

İşlem, bir iOS, Windows Phone veya Android cihazınız olsun,hepsinde aynı şekilde gerçekleştirilir.

Silmek istediğiniz iletiyi gönderdiğiniz kişi, WhatsApp yazılımının en yeni sürümünde olması gerekecek. Grup sohbetinizdeki birisi uygulama yazılımını bir süre güncellemediyse, iletiler onlar için silinmeyecek.

WhatsApp, silme işlemi işe yaramazsa size bildirimde bulunmaz; dolayısıyla arkadaşlarınızın ve ailenizin telefonlarının uygulamalarını düzenli olarak güncellemelerini umut etmeniz gerekir.

Aşağıdaki işlem siz silmeden önce görülmemesini sağlamaz.Yani siz mesajı silmeden karşıdaki kişiler bu mesajı görmüş olabilir.

Ayrıca gönderdiğiniz mesajı, silmek için yalnızca 7 dakikan var.

Peki Whatsapp Mesajları Nasıl Silinir ?

Mesajı silmek için ilgili sohbeti açıp silmek istediğiniz mesajı bulmanız gerekir.

Daha sonra mesajın üstüne basılı tutun ve sağ üst menüdeki "Çöp Kutusu" işaretine basın.Eğer bir kerede birkaç mesajı silmek istiyorsanız çöp kutusu işaretine basmadan önce diğer mesajlarında üzerine tıklayın. "Herkesten Sil" seçeneğini seçtikten sonra mesaj bidaha kimsede görünmeyecektir.İşlemi başarı ile tamamlarsanız, "Bu ileti silindi" diye bir bildirim olarak görünür.

İpucu: Eğer konuştuğunuz kişinin "Medyayı Otomatik İndir" şeklinde ayarları varsa ve bu kişiye bir fotoğraf atarsanız ve bunu silseniz dahi karşıdaki kişinin galerisinde bu resim bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder